Geld lenen en binnen 1 uur op je rekening.

Wil je al langer een auto die je op het oog hebt, maar je hebt er momenteel niet het geld voor? Het overkomt iedereen wel eens dat het financieel wat minder gaat. Een uitkomst is dan het afsluiten van een lening, want dat is ideaal voor de aanschaf van een product. De persoonlijke lening wordt namelijk in één bedrag uitgekeerd en met vaste termijnen terugbetaald.


Bij het afsluiten van de persoonlijke lening kunt u het te lenen bedrag afstemmen op de prijs en levensduur van het product dat je wil kopen. Het afsluiten van de lening kan bij verschillende kredietverstrekkers. Op onze website kan je lenen 24/7 en er zijn tal van betrouwbare aanbieders van diverse leningen opgenomen.


Voordat je een lening gaat afsluiten moet u vooraf bepalen hoeveel geld u nodig heeft en hoeveel u maandelijks kan aflossen. Probeer dit ook af te stemmen op uw persoonlijke situatie om te voorkomen dat u te veel geld leent en in de financiële problemen komt.


Soorten leningen

Er zijn vele verschillende soorten leningen waardoor u als consument soms de bomen door het bos niet meer ziet. De persoonlijke lening is een lening met een relatief laag rentepercentage en relatief lange looptijd in vergelijk met andere leenvormen.

Voor- en nadelen

Een persoonlijke lening heeft een aantal voor- en nadelen. Doordat er sprake is van een vaste rente voor de gehele looptijd kunt u bijvoorbeeld niet profiteren van een eventuele daling van de rente gedurende de looptijd en er mag ook niet boetevrij extra afgelost worden. Daarnaast kan er ook geen extra geld worden opgenomen.

Maandlasten

De persoonlijke lening heeft daardoor vaste maandlasten die bij het afsluiten van de lening zullen worden bepaald. In de maandlasten is de rentebetaling en aflossing opgenomen. De laagste maandlasten wordt door een aantal factoren bepaald, zoals het rentepercentage en looptijd.

Maximale lening

De hoogte van de te verkrijgen lening is afhankelijk van een aantal factoren die de kredietverstrekker in haar beoordeling zal meenemen. De maximale lening is hierdoor per consument en kredietverstrekker verschillend.

Lenen met BKR

Veel Nederlanders zijn geregistreerd bij het BKR. Een registratie bij het BKR gebeurt al als u rood kan staan bij de bank. Of u kan geld lenen en binnen 1 uur op je rekening gestort met een BKR-registratie ligt er aan welke soort registratie u bij het BKR heeft. Lenen met BKR is mogelijk, maar wel onder bepaalde voorwaarden.